EICAS european institute for contemporary art and science

Expositie City DNA – Lu Xinjian

Vanaf 26 mei t/m 10 juni 2018 is de expositie City DNA – Lu Xinjian van dinsdag t/m zondag te bezichtigen van 11.00 tot 16.00 uur. Burgerzaal Lange Hofstraat 4 7201HV Zutphen. Entree gratis

foto

Naar aanleiding van het bezoek van de Chinese ambassadeur heeft het European Institute for Contemporary Art and Science (EICAS) in samenwerking met de gemeente Zutphen een bijzondere expositie georganiseerd. U kunt kennismaken met een selectie van 6 schilderijen uit de serie City DNA van de Chinese kunstenaar Lu Xinjian. Deze kunstwerken zijn t.b.v. de expositie in bruikleen gegeven door de stichting yssel centre for contemporary art (ycca).

Vanaf 26 mei t/m 10 juni 2018 is de expositie van dinsdag t/m zondag te bezichtigen van 11.00 tot 16.00 uur. Burgerzaal Lange Hofstraat 4 7201HV Zutphen. Entree gratis.

Het bestuur van EICAS nodigt u van harte uit voor de finissage op zondag 10 juni van 15.00 tot 18.00 uur. Tijdens de finissage zullen wij u, onder het genot van een hapje en een drankje, middels een forum-gesprek nader informeren over de voortgang van onze ambitieuze plannen van EICAS om te komen tot een Europees instituut voor hedendaagse kunst en wetenschap in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

RSVP op Dit e-mailadres is wordt beschermd tegen automatische verzamelmethodes. Als het niet goed wordt weergegeven (en u ziet deze tekst), dan ondersteunt uw browser geen stylesheets. o.v.v. ‘finissage’