Logo Nulweek
Theaterschip logo
Mimik logo
Logo Nulweek
Henk Peeters: Truus 5
QR code 0pwem0
4
Installatie Ronald de Ceuster
Mimik logo
Theaterschip logo

Installatie Ronald de Ceuster

Atelier 0  

Deventer kunstenaar Ronald de Ceuster bouwt een installatie waar ook anderen aan kunnen werken. “Het samen werken aan de installatie schept de mogelijkheid elkaar te spreken over kunst, het maakproces en natuurlijk over de Nul-beweging waaraan mijn werk schatplichtig is”. Aldus de Ceuster, die zich bezighoudt met hoe ruimtes en materialen – los van hun functionaliteit en achtergrond – in relatie tot elkaar zich als beeld, kunstwerk, verhouden. 

 

De Ceuster begint op 19 maart. Het werken aan de installatie loopt door tot en met 7 april. Tussentijds werkt hij óf alleen óf met bezoekers die een bijdrage willen leveren. Ook is er de mogelijkheid om in een groepsgesprek De Ceuster te spreken over het hoe en waarom van zijn werkwijze.

 

Mee bouwen? Of in gesprek met de kunstenaar?

Wil je mee bouwen aan de installatie Atelier 0, kom dan in de periode van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 maart tussen 15.00 en 16.30 uur naar Atelier 0 in het souterrain van Museum EICAS.

Ook ben je van harte welkom om op dinsdag 21 en vrijdag 24 maart deel te nemen aan een groepsgesprek met De Ceuster (start 15.00 uur). Hilde Dorrestein begeleidt deze gesprekken.

Locatie: Museum EICAS, souterrain. 

Tijd: vanaf 21 maart (van dinsdag tot en met zaterdag tussen 15.00 – 16.30 uur kun je meewerken aan de installatie). 

Kosten: entree € 11,-  (inclusief filmbezoek Mimik op die dag)