Ingeborg Entrop, flowscore #01
Ingeborg Entrop, flowscore #02
Ineborg Entrop, flowscore #03

IJssel No 5

Geluidswandeling

Onderdeel van de expositie Transtonations is de geluidswandeling ‘IJssel No 5’ door Ingeborg Entrop. Deze wandeling voert je langs en over de IJssel waarbij je kunt luisteren naar onderwatergeluiden opgenomen in de IJssel.

Op zondag 15 oktober vanaf 11:30 uur is er gelegenheid om deze wandeling samen met de kunstenaar te lopen. Vooraf aan de gezamenlijke wandeling geeft Entrop een korte toelichting over haar werk.

Voor deelname is luisterapparatuur nodig. Je kunt daarvoor je eigen smartphone (met QR-code-scanner) en een set koptelefoons of oortjes meenemen. Een andere mogelijkheid is dat je leenapparatuur gebruikt; er zijn 10 sets van mp3-speler met koptelefoon beschikbaar. Let wel: een optimale ervaring van de wandeling kan niet zonder gebruik van koptelefoon of oortjes!

Datum: 15 oktober
Tijd: 11:30 - 12:30 uur
Lengte: ca 1,5 km inclusief overtocht pontje
Startlocatie: Kunstcafé OREZ, Nieuwe Markt 23, Deventer
Kosten: entree museum €12,50 (met kortingskaart €7,50) + kosten pontje (retour € 1,80)

De wandeling eindigt in Kunstcafé OREZ in EICAS. Na afloop kun je de expositie Transtonations en de overige exposities in het museum bekijken.

Meedoen? Meld je dan aan via info@eicas.nl onder vermelding van ‘deelname geluidswandeling’. Geef daarbij ook aan of je gebruik wilt maken van leenapparatuur. Maximale groepsgrootte is 15 personen, dus wees er snel bij!