Ik hoorde dat er geluisterd werd

Cherry Duyns vertolkt Armando

‘Ik hoorde dat er geluisterd werd’ is de titel van het literaire concert dat Armando en Oleg Lysenko gedurende twee jaar hebben gegeven. Schrijver, schilder, beeldhouwer, film- en theatermaker Armando las voor uit zijn grootse oeuvre. Accordeonist en bandoneonist Oleg Lysenko begeleidde hem, liet muziek en literatuur met meesterhand in elkaar vervloeien.

Vanwege gezondheidsredenen vroeg Armando zijn oudste vriend en Herenleed-partner Cherry Duyns om de honneurs waar te nemen. Aan de proza en poëzie van Armando voegde Cherry Duyns zijn verhaal over hun verstandhouding toe: Eine Mecklenburgische Reise. Een tocht door Duitsland, een tocht door Armando’s wereld van nu. En een eerbetoon aan een van de meest vooraanstaande en veelzijdige kunstenaars van Nederland. 

18 september 16.00 uur

Op de geboortedag van Armando, 18 september 2021 om 16.00 uur, treden Cherry Duyns en Oleg Lysenko op voor de schilderijen van Armando in het Museum EICAS preview. Het optreden van Cherry Duyns en Oleg Lysenko wordt afgewisseld met videofragmenten. De voorstelling duurt circa 75-80 minuten.

Reserveren kan nu. Stuur een mail met vermelding van naam en aantal naar info@eicas.nl. De entreeprijs is € 27,50 (inclusief museum en consumptie).