Wat biedt Connected Partner EICAS?

  • Onbeperkte toegang voor u, uw partner en twee introducees tot het museum
  • Gratis toegang voor alle medewerkers van uw bedrijf of organisatie
  • Exclusieve previews van nieuwe tentoonstellingen
  • Het bijwonen en mee organiseren van lezingen en events
  • Vermelding op onze website en/of andere publicaties/reclame uitingen
  • Kom in contact met andere Connected Partners tijdens het Art & Wine Event
  • Fiscaal voordeel met “periodieke gift in geld”

U bent al Connected Partner vanaf € 1000,- per jaar. Wilt u ook Connected Partner van EICAS worden? Neem dan voor meer informatie contact op met: Koos Hoogland, +31(0)6 536 105 20, kooshoogland@eicas.nl.

Stay Connected

Museum EICAS is dé plek waar kunst, wetenschap en techniek rond actuele thema’s met elkaar op zoek gaan naar nieuwe beelden, woorden, geuren, smaken en sensaties. Elke exposure (letterlijk: blootstelling, belichting) is een co-creatie waarin emoties, gedachten en zintuigen worden geprikkeld en gestimuleerd. EICAS speelt met onze verwachtingen, het verwondert en verandert onze manier van kijken, denken en doen. EICAS is een uitdagende botsing van Zero- en Nul-kunstenaars, hedendaagse kunstenaars, moderne denkers, en innovatieve onderzoekers.

Zero kunstenaars

Met het werk van de Nederlandse Nul-beweging: Armando, Jan Schoonhoven, Jan Henderikse, herman de vries en Henk Peeters creëert EICAS in Deventer ‘… een zone van stilte en van pure mogelijkheden voor een nieuw begin.’ (Otto Piene)

Experience the mysterious

Kom in contact met uw gevoel van verwondering, ontdek een onbekende wereld van nieuwe beelden, geluiden, ideeën, mogelijkheden en toepassingen.

Onschatbare waarde

Als Connected Partner van EICAS kunt u uw zichtbaarheid vergroten, deelnemen en meewerken aan belangrijke netwerkevenementen voor u en uw relaties, gratis toegang tot het museum en events voor u, en al uw medewerkers, gebruik van deze unieke locatie voor exclusieve bedrijfsevents. Partner worden kan op verschillende manieren, d.m.v. van schenkingen, participeren in eenmalige of langlopende projecten en door gebruik te maken van ons Connected Partner-pakket. Elke connectie is waardevol, ongeacht de grootte creëert uw bijdrage onschatbare waarde: voor uw zelf, voor uw bedrijf, voor kunstenaars en wetenschappers, en voor de stad.

Waarom Connected Partner?

Wilt u up to date blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunst, filosofie en wetenschap? Of wilt u uw eigen ideeën en inzichten als persoon, bedrijf of organisatie delen met anderen? Stay Connected, wordt Connected Partner van EICAS. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van visionairs, experts, kunstenaars, en innovatieve denkers. Lever als good citizin een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Deventer als stad en als gemeenschap.