Plattegrond Berlijn
Plattegrond Berlijn

Interesse in een kunst- en architectuurreis naar Berlijn?

Koos Hoogland, voorzitter RvT, wil graag een nieuwe kunst- en architectuurreis organiseren. Hij doet dit samen met een ‘reisteam’ en reisorganisatie Labrys Reizen. Het team wil graag weten of mensen interesse hebben om een paar kunstdagen in Berlijn door te brengen en op basis van voldoende animo dit dan organiseren. Het gaat om een vierdaagse kunstreis (drie overnachtingen) die plaats vindt van 30 september t/m 3 oktober 2024. Om te peilen hoeveel belangstelling er voor dit initiatief is het verzoek om vrijblijvend op te geven of je interesse hebt. Graag een mail sturen naar: khoogland@hooglandcs.nl.

We gaan uit van het volgende programma: logies en ontbijt in hotel Zoe by Amano in de wijk Berlin-Mitte. Dit moderne hotel ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer nabij station Hackescher Markt. In de omgeving van het hotel zijn vele horecagelegenheden; ook het Museumeiland van Berlijn is op loopafstand.

  • Dag 1, Rechtstreekse treinreis Deventer - Berlijn; welkomstdiner;
  • Dag 2, Museum Hamburger Bahnhof en de Sammlung Boros, lunch Berlinische Galerie, joods museum.
  • Dag 3, architectuurwandeling o.l.v. dr. Huub Thomas (oud-voorzitter EICAS; als architect werkzaam geweest in Berlijn), gelegenheid voor individueel museumbezoek; afsluitende diner.
  • Dag 4, Vrije ochtend; middag terugreis naar Nederland

 

De kosten bedragen € 830,-- (Aantal deelnemers: 15/25 personen).