Theo Beerendonk, Driehoek rood, zwart en groen, 1967

Kerstvakantieworkshop: Altijd in beweging

In de workshop “Altijd in beweging” ga je zelf een kunstwerk maken. Neem je vader, moeder, opa, oma of vrienden mee.

Wat het wordt, gaan jullie zelf samen bepalen. Een mobile? Een bouwwerk met een lichtje er in? Of heb je zelf nog een beter idee? Om inspiratie te krijgen, bekijken we eerst de tentoonstelling van Theo Beerendonk. Daarna gaan we in het atelier aan de slag.

Kunstenaar Theo Beerendonk was een heel veelzijdig kunstenaar. Zijn werk maakte een enorme ontwikkeling door: van traditionele portretten en een schilderij in de sfeer van de Aardappeleters van Van Gogh tot abstracte werken. Het lijkt wel of het gemaakt is door allemaal verschillende mensen.  Als je de expositie bekijkt maak je een wandeling door de geschiedenis van de kunst.

De workshop is op vrijdag 5 januari 2024 van 14 tot 16 uur. Meedoen? Meld je aan via educatie@eicas.nl. De kosten voor de workshop bedragen € 5,- voor kinderen, € 12,50 voor volwassenen (inclusief entree voor het museum). De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Er kunnen maximaal 12 personen meedoen, dus meld je snel aan. Museum EICAS, Nieuwe markt 23 Deventer